09904548723 : پشتیبانی

021-88507575

نام هتل درجه هتل خدمات
نرخ اتاق
(2 تخته)
نرخ اتاق
(1 تخته)
نرخ کودک
(با تخت)
نرخ کودک
(بدون تخت)
موقعیت مکانی توضیحات
NO NAME HOTEL BARCELONA درجه هتل B.B
NO NAME HOTEL PARIS درجه هتل B.B

2590000 تومان

1390 یورو

2590000 تومان

1990 یورو

2590000 تومان

1300 یورو

2590000 تومان

1100 یورو

NO NAME HOTEL BARCELONA
درجه هتلدرجه هتل
خدمات

B.B

NO NAME HOTEL PARIS
درجه هتلدرجه هتل
خدمات

B.B

نرخ اتاق 2 تخته

2590000 تومان

1390 یورو

نرخ اتاق 1 تخته

2590000 تومان

1990 یورو

کودک با تخت

2590000 تومان

1300 یورو

کودک بدون تخت

2590000 تومان

1100 یورو

موقعیت
توضیحات

نام تور برنامه ریزی شده

تور اسپانیا فرانسه ویژه 22 شهریور ماه

نوع تور

ساحل هنر و فرهنگ شهر و خرید

مدت اقامت

7 شب 8 روز

تاریخ اعتبار

22 شهریور ماه

مناسب برای

خانواده همراه با کودکان زوج ها سالخوردگان معلولین افراد مجرد جوانان متخصصان

هزینه

اقتصادی

خدمات

صبحانه بیمه مسافرتی گرفتن ویزا گشت طبیعی ترانسفر فرودگاهی

سطح سختی

آسان

محل اقامت

هتل

نوع پرواز

چارتر

کلاس پرواز

کلاس اقتصادی

نوع بلیط

بلیط رفت و برگشت

شروع قیمت ها از

2590000تومان 1390 یورو

کشور مقصد

اسپانیا فرانسه

شهر مقصد

بارسلون پاریس

خط هوایی

Mahan Air

خدمات
1- اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با گذرنامه قبلی ( ارائه گذرنامه جداگانه برای هر فرد الزامی می باشد . )

2-شش قطعه عکس 4x3 جدید رنگی زمینه سفید ، تمام رخ ، کاملاً از روبرو ، بدون لبخند ، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد . حداکثر برای 6 ماه اخیر ( عکس با گذرنامه و ویزای قبلی یکی نباشد )

3- فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال کذشته از جمله ویزاهای شینگن

4- اصل و ترجمه شناسنامه بهمراه کپی از کلیه صفحات آن

5- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی می باشد و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد . )

* حساب های جاری : کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی سپرده های بانکی : به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک ، همراه با مهر شعبه و امضا بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500/000/000ریال می باشد .

6- تکمیل فرم مشخصات فردی بطور کامل

7- اصل و ترجمه سند مالکیت به نام مسافر ( تمام صفحات ) 8- اصل و ترجمه مدارک شغلی

*پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی *وکلا : پروانه وکالت

* مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان * بازنشسته ها: ارائه ترجمه حکم بازنشستگی، كارت بازنشستگی و ارائه آخرین فیش حقوقی

* مشاغل غیردولتی: ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه روزنامه رسمی (آگهی تاسیس و تغیرات) و فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر شرکت روی سر برگ شركت (در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت) كسانی كه فقط گواهی شغلی ( بخش خصوصی) ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.

* در صورت خویش فرما بودن: جواز(پروانه) کسب / آخرین آگهی تغییرات * معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان * دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

( جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، عاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد. )

*برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایتنامه محضری پدر و مادر الزامی است ) رضایتنامه محضری علاه بر ترجمه نیاز به مهر و تائید دادگستری و امور خارجه دارد . )

*برای خانم های خانه دار اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر و مالی همسر وگواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.

9- حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد

10- چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.

11-کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند. 12- ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

13-لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

@value

: Air Line

Mahan Air
  • تور سوئیس دی 96 , لوزان , سوئیس | تور لوزان

    ,5 شب | تور لوزان، ارزان و لحظه آخری

    28 دی | تور سوئیس - لوزان - ویزای شنگن

    قیمت : ,1290 یورو,900000تومان

    Alitalia

Copyright © 2015 . shahinparvaz.com . All Rights Reserved