09904548723 : پشتیبانی

021-88507575

مدت اعتبار ویزا 5سال,
شرکت اقدام کننده شاهین پرواز سماء,
مدارک ترجمه شناسنامه , اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , سند مالکیت , ترجمه سند مالکیت , گزارش گردش حساب بانکی , عکس رنگی تمام رخ , اصل و کپی دعوتنامه رسمی, فرم پر شده مخصوص سفارت, اصل بلیط رفت و برگشت , رزرواسیون هتل محل اقامت, رزرواسیون بلیط,
نام ویزا مولتی 5 ساله کانادا,
توضیحات برای سفر به کانادا، فرقی نمیکند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و همراهی با تور کانادا، تحصیل یا تحقیق می روید؛ شما باید با ترجمه مدارک مورد نیاز و حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا، برای اخذ ویزا اقدام کنید. در حال حاضر می توانید برای ویزای توریستی کانادا(عادی و تضمینی)، ویزای تحصیلی کانادا، ویزای فرصت مطالعاتی کانادا، ویزای شغلی کانادا، ویزای سرمایه گذاری کانادا و سوپر ویزای کانادا اقدام کنید. با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران و البته زمان کمتری که طول می کشد تا آنلاین برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید، ما می توانیم درخواست شما را به صورت آنلاین ثبت می کنیم. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا را به ما تحویل دهید.برای سفر به کانادا، فرقی نمیکند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و همراهی با تور کانادا، تحصیل یا تحقیق می روید؛ شما باید با ترجمه مدارک مورد نیاز و حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا، برای اخذ ویزا اقدام کنید. در حال حاضر می توانید برای ویزای توریستی کانادا(عادی و تضمینی)، ویزای تحصیلی کانادا، ویزای فرصت مطالعاتی کانادا، ویزای شغلی کانادا، ویزای سرمایه گذاری کانادا و سوپر ویزای کانادا اقدام کنید. با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران و البته زمان کمتری که طول می کشد تا آنلاین برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید، ما می توانیم درخواست شما را به صورت آنلاین ثبت می کنیم. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا را به ما تحویل دهید. طی یک الی دو هفته پس از تکمیل مدارک همکاران بخش اجرایی درخواست شما را بررسی می کنند و پس از تایید شما، درخواست ویزا برای سفارت کانادا ارسال می شود. در مرحله بعد نامه های انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما به مدت یک ماه فرصت دارید تا با حضور در محل های تعیین شده برای انگشت نگاری اقدام نمایید. پروسه انگشت نگاری در دفاتر VFS انجام می پذیرد و شما به مصاحبه نیازی پیدا نخواهید کرد. پس از اینکه شما انگشت نگاری را انجام دهید، پرونده شما توسط سفارت بررسی می شود. جواب نهایی ممکن است از همان روز انگشت نگاری تا چند ماه بعد اعلام شود. بلافاصله پس از اعلام نتیجه نهایی، نامه سفارت در اختیار شما قرار داده می شود. اگر جواب ویزای شما منفی باشد اشکالاتی که به پرونده شما وارد شده، برای شما توضیح داده خواهد شد. اگر جواب شما مثبت باشد، شما می توانید پاسپورت خود را برای خدمات پیکاپ ویزای کانادا در اختیار ما قرار دهید. معمولا مدت زمانی که پیکاپ ویزا شما طول می کشد دو هفته می باشد. مدت زمانی که شما فرصت دارید پاسپورت خود را در اختیار سفارت قرار دهید، یک ماه پس از زمان صدور جواب است. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، تا زمان پایان اعتبار پاسپورت، در هر زمانی که بخواهید میتوانید به کانادا سفر کنید. حداکثر زمانی که در هر سفر، می توانید در کانادا اقامت داشته باشید 6 ماه است. سفر خوبی داشته باشید هزینه ویزا تضمینی 2000 دلار (در صورت رجکتی کل هزینه استرداد می شود ) / 1500 دلار با دعوت نامه ( در صورت رجکتی 400 دلار سوخت میشود ) /
کشور مقصد کانادا,

:visa

  • تور سوئیس اکسپرس ویژه 25 مرداد ماه

    ,6 شب 7 روز

    ویژه 25 مرداد ماه

    قیمت : ,نرخ پروازتومان,1390 یورو

    Turkish Airlines @prp_8095

Copyright © 2015 . shahinparvaz.com . All Rights Reserved