09904548723 : پشتیبانی

021-88507575

  • canada1.jpg canada1.jpg
  • canada2.jpg canada2.jpg
  • niagara-falls-canada-1 (1).jpg niagara-falls-canada-1 (1).jpg
  • canadamontral02.jpg  canadamontral02.jpg
  • canadamontral01.jpg  canadamontral01.jpg
  • canada.jpg canada.jpg
  • Moraine-Lake-Canada-HD-wallpaper-1.jpg Moraine-Lake-Canada-HD-wallpaper-1.jpg

ویزای تحصیلی کانادا

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

برای درخواست مجوز تحصیل باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI) که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید.

مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا

مدرک پذیرش:برای اخذ ویزای کانادا، باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.

مدرک شناسانایی: پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.

مدرک مالی:

نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.

نامه وام دانشجویی از موسسه مالی

نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر

نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا

فیش واریزی تحصیل

نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

Copyright © 2015 . shahinparvaz.com . All Rights Reserved