09904548723 : پشتیبانی

021-88507575

مدت اعتبار ویزا 3 الی 12 ماهماه,
شرکت اقدام کننده شاهین پرواز سماء,
مدارک اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , عکس رنگی تمام رخ , ترجمه شناسنامه , سند مالکیت , ترجمه سند مالکیت , گزارش گردش حساب بانکی , اصل و کپی دعوتنامه رسمی, فرم پر شده مخصوص سفارت, اصل بلیط رفت و برگشت , رزرواسیون هتل محل اقامت, رزرواسیون بلیط,
نام ویزا ویزا استرالیا,
توضیحات استرالیا به دلیل تنوع زیستی و گیاهی فوق العاده و عجایب طبیعی بی نظیری که دارد در دنیا زبانزد است. تجربه سفر به استرالیا، یک تجربه به یاد ماندنی است که قابل مقایسه با هیچ جای دیگری نخواهد بود. با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت. در حال حاضر پروسه اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به فراهم شدن امکان ثبت درخواست های ویزای استرالیا به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است. همچنین با توجه به این قابلیت شما می توانید بدون حضور پیدا کردن درسفارت استرالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید. انواع ویزای استرالیا متقاضیان برای گردش در استرالیا، بازدید از آشنایان و برگذاری دیدارهای کاری از ویزای توریستی استرالیا استفاده می کنند. متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای توریستی استرالیا می شوند، اجازه کار یا حضور در دوره های آموزشی با مدت بیش از ۳ ماه نیستند. همچنین متقاضیان نمی توانند ویزای توریستی استرالیا را به انواع دیگر ویزاها یا اقامت دائم تبدیل نمایند. ویزای توریستی استرالیا (زیرگروه ۶۰۰) به تعدادی زیر شاخه تقسیم می شود، که مهم ترین موارد آن عبارت است از: ویزای گردشگری استرالیا اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. ویزای توریستی فامیلی استرالیا برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد که این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی در استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. ویزای توریستی بیزینسی استرالیا در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگذاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند. ویزای تضمینی استرالیا شاهین پرواز با تجربه چندین ساله در زمینه اخذ ویزای استرالیا خدمات ویزای تضمینی استرالیا را برای متقاضیانی که شرایط زیر را داشته باشند، انجام می دهد: ۱- دارا بودن سابقه سفر معتبر مانند ویزای شنگن ۲- دارا بودن حداقل ۵۰ میلیون تومان تمکن مالی ۳- دارا بودن مدارک شغلی کامل ۴- دارا بودن سند ملکی هزینه ویزای استرالیا ۱۲۰۰ دلار آمریکا می باشد که در صورت عدم صدور ویزا کل مبلغ مسترد می گردد. زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا: زمانی که طول می کشد تا درخواست ویزای توریستی استرالیا بررسی گردد، ۱ ماه است. اگرچه برای پرونده هایی که به صورت آنلاین ثبت شوند، این زمان به میزان زیادی کاهش می یابد.
کشور مقصد استرالیا,

:visa

Copyright © 2015 . shahinparvaz.com . All Rights Reserved