09904548723 : پشتیبانی

021-88507575

مدت اعتبار ویزا 15روز,
شرکت اقدام کننده شاهین پرواز,
مدارک اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , عکس رنگی تمام رخ , ترجمه شناسنامه , سند مالکیت , ترجمه سند مالکیت , گزارش گردش حساب بانکی , چک ضمانت, اصل و کپی دعوتنامه رسمی, فرم پر شده مخصوص سفارت, اصل بلیط رفت و برگشت ,
نام ویزا ویزای شنگن,
توضیحات اخذ ویزای اتریش اتریش که با مناظر خیره کننده و فرهنگ غنی اش شناخته می شود، یکی از کشورهای مورد علاقه گردشگران ایرانی است. همانقدر که اتریش به خاطر میراث هنری و موسیقیایی اش در میان هنردوستان معروف است، به علت قرار گرفتن در دامنه کوه آلپ نیز، در میان اسکی بازان و کسانی که به پیاده روی علاقه دارند، معروف است. برای سفر به اتریش و لذت بردن از جاذبه های گردشگری اتریش، باید یک یا دو ماه زودتر برای اخذ وقت سفارت اتریش برنامه ریزی کنید و با انجام مصاحبه حضوری، ویزای شنگن را اخذ نمایید. با اخذ ویزای شنگن از سفارت اتریش می توانید به گردش در سایر کشورهای ناحیه شنگن نیز بپردازید. اگر در هریک از مراحل اخذ این ویزا، به کمک و مشاوره نیاز داشته باشید، با استفاده از مشاورین متخصص می تواند به شما در تکمیل مدارک ویزای توریستی، اخذ وقت سفارت و ... کمک نماید. همچنین در صورت تمایل شما می تواند به صورت تضمینی تمام مراحل اخذ ویزا از سفارت اتریش را انجام دهد. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اتریش باشد. نکات مهم: تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت می باشد. تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند. همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است. حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید. پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد. در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد. اخذ ویزای فرانسه خیلی از افرادی که برای اولین بار به اروپا سفر می کنند، پاریس را به عنوان مقصد خود انتخاب می کنند. پاریس که به عنوان پایتخت مد جهان شناخته می شود، به خاطر داشتن کافه و رستوران های قدیمی و موزه های دیدنی اش نیز معروف است. اگر شما هم جزو گردشگرانی هستید که بازدید از پاریس در برنامه هایتان قرار دارد، باید هفته ها زودتر برای اخذ ویزای شنگن از سفارت فرانسه اقدام کنید؛ البته در صورتی که قبلا ویزای شنگن را اخذ کرده باشید، می توانید با استفاده از همان ویزا از فرانسه دیدن نمایید. با توجه به پیچیدگی ها و مشکلاتی که در مسیر اخذ این ویزا وجود دارد، در صورتی که در هر یک از مراحل اخذ ویزا به مشاوره نیاز داشته باشید، با کادر مجرب خود آمادگی دارد تا به شما در این امور مشاوره بدهد. آمادگی دارد تا در صورت نیاز شما به وقت فوری سفارت فرانسه، به شما در اخذ وقت سفارت کمک نماید. همچنین برای گردشگرانی که دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به فرانسه را داشته باشند، خدمات اخذ ویزای تضمینی از سفارت فرانسه را ارائه می دهد تا شما با خیالی راحت به کارهای دیگرتان رسیدگی نمایید. نکات مهم: تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت می باشد. حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور فرانسه بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید. تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان فارسی باشند. همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است. پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد. در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد. اخذ ویزای هلند هلند که با نام کشور گل لاله نیز در دنیا معروف است در شمال غربی اروپا قرار دارد و هر ساله میزبان میلیون ها گردشگر می باشد. از آن جایی که هلند در حوزه شنگن قرار دارد، برای سفر به این کشور باید پس از اخذ وقت از سفارت هلند، درخواست خود را برای دریافت ویزای شنگن ارائه دهید. متقاضیان ویزای شنگن از سفارت هلند می توانند از خدمات مانند اخذ وقت سفارت هلند، تکمیل مدارک و ... استفاده کنند. همچنین برای گردشگرانی که دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به هلند را داشته باشند، خدمات اخذ ویزای تضمینی از سفارت هلند را ارائه می دهد تا شما با خیالی راحت به کارهای دیگرتان رسیدگی نمائید. نکات مهم: تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت می باشد. تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود. حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور هلند بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید. همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است. پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد. در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد. اخذ ویزای ایتالیا ایتالیا کشوری در جنوب اروپاست که علاوه بر پیشتاز بودن در دنیای مدرن امروز، دارای تاریخ و فرهنگ غنی می باشد. این موارد به علاوه ویژگی های منحصر به فرد دیگر ایتالیا موجب شده است تا همواره این کشور در بین اولین انتخاب های هر گردشگری قرار بگیرد. از آنجایی که ایتالیا در حوزه شنگن قرار دارد، اگر تصمیم به سفر به ایتالیا گرفته اید، باید با تعیین وقت سفارت، درخواست اخذ ویزای شنگن از سفارت ایتالیا را ارائه دهید. متقاضیان ویزای شنگن از سفارت ایتالیا می توانند از خدمات مانند اخذ وقت سفارت ایتالیا، تکمیل مدارک و ... استفاده کنند. همچنین برای گردشگرانی که دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به ایتالیا را داشته باشند، خدمات اخذ ویزای تضمینی از سفارت ایتالیا را ارائه می دهد تا شما با خیالی راحت به کارهای دیگرتان رسیدگی نمائید. نکات مهم: تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت می باشد. ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد. پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد. پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد. وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود. در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۶میلیون ریال کسر و مابقی مسترد می گردد. پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد. اخذ ویزای سوئیس سوئیس کشوری در اروپای غربی است که همواره به عنوان یک نمونه موفق اقتصادی و اجتماعی در بین جوامع پیشرفته از آن نام برده می شود. همچنین طبیعت بکر و زیبا و معماری شگفت انگیز این کشور باعث شده است تا صنعت توریسم در این کشور رشد چشم گیری داشته باشد. با توجه به قرار گرفتن سوئیس در حوزه شنگن، گردشگرانی که قصد بازدید از این کشور را دارند، باید با تعیین وقت سفارت، درخواست اخذ ویزای شنگن از سفارت سوئیس را ارائه دهند. متقاضیان ویزای شنگن از سفارت سوئیس می توانند از خدمات مانند اخذ وقت سفارت سوئیس، تکمیل مدارک و ... استفاده کنند. همچنین برای گردشگرانی که دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به سوئیس را داشته باشند، خدمات اخذ ویزای تضمینی از سفارت سوئیس را ارائه می دهد تا شما با خیالی راحت به کارهای دیگرتان رسیدگی نمائید. نکات مهم: تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت می باشد. حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور سوئیس بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید. تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود. همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است. پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد. در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد. نکات مهم در مصاحبه با سفارت برای مصاحبه با سفارت باید تمامی متقاضیان حضور داشته باشند. همچنین در زمان مصاحبه، مبلغ ۶۰ یورو به ازای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال (افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده معاف می باشند) همراه خود داشته باشید. سعی کنید سی دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت اعلام حضور نمایید، مطابق نوبت و ظرفیت، سفارت پس از مدتی شما را صدا زده و اجازه ورود به سفارت دریافت خواهید کرد (اسم شما از قبل در لیست متقاضیان در آن روز وارد گردیده است). در نظر داشته باشید که صحبت با تلفن همراه یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت ممنوع می باشد. ترجیحا از همراه داشتن وسایل فوق خودداری کرده و یا حین ورود خاموش نمایید. فارغ از نوع درخواست ویزای شما(توریستی)، تسلط داشتن به برنامه شما از سفر مورد اصلی مصاحبه و با هدف ” آشنایی با هدف شما از سفر” انجام می پذیرد و دانستن مطالب ذیل از الزامات در این خصوص می باشد: آگاهی، نسبت به تاریخ دقیق شروع و اتمام سفر (میلادی) آگاهی نسبت به شهرهای محل اقامت و تعداد روزهای اقامت در هر شهر آگاهی نسبت به نام هتل های رزرو شده در شهرهای محل اقامت آگاهی نسبت به هزینه های اقامتی و مسافرتی (مبلغ هتل / پرواز / هزینه های روزانه ) و یا آگاهی دقیق نسبت به هزینه اجمالی پکیج تور (مشمول هزینه ارزی / ریالی) اطمینان خاطر از رزرو قطعی هتل های محل اقامت و پرداخت هزینه های مربوطه در قالب پکیج تور به آژانس مهمترین پرسش، علت برگزیدن کشور مورد نظر به عنوان مقصد اصلی سفر خود به عنوان یک گردشگر می باشد. ( کتابچه راهنمای گردشگری کشور مقصد، جستجوی اینترنتی در خصوص جاذبه های گردشگری و یا پرسش از آشنایانی که سابقه سفر به آن کشور را داشته باشند، می تواند اصلی ترین منابع اطلاعاتی برای شما باشد) تسلط کامل در پاسخگویی به سوالات و پرهیز از آشفتگی، از موارد بسیار مهم طی مصاحبه با سفارت به شمار می آید. به یاد داشتن خلاصه ای از وضعیت مالی و نحوه درآمد زایی ماهیانه شما می تواند نکته مثبتی در مصاحبه باشد: به منظور سنجش تطابق درآمد شغلی با میزان دریافتی ماهیانه و منابع موجود مالی اظهار شده چنانچه درآمدهای جانبی ماهیانه (به غیر از شغل اصلی) داشته، کلیت آن را در صورت پرسش ذکر نمایید. در نظر داشته باشید که واریز مبالغ درشت به حساب بانکی شما بدون پشتوانه، از دیدگاه سفارت خانه، حساب سازی به طور ساختگی یا دروغین تلقی می شود. پس توضیحات خود را مبنی بر علت واریز مبالغ درشت همراه با پشتوانه های مربوط به آن ها را همراه خود داشته باشید.
کشور مقصد اتریش, فرانسه, هلند, ایتالیا, سوئیس,

:visa

Copyright © 2015 . shahinparvaz.com . All Rights Reserved